Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-09@03:33:52 GMT

خواص سرکه سیب | خواص سرکه سیب برای لاغری

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۷۴۷۸۹

خواص سرکه سیب | خواص سرکه سیب برای لاغری

خواص سرکه سیب

ممکن است برای شما عجیب باشد که یک ماده‌ی غذایی، هم نقش یک لکه‌بر قوی را ایفا کند، هم به پوست و موی شما شادابی ببخشد، هم خطر برخی امراض و بیماری‌ها را از شما دور کند، هم برای باغچه و حیوان خانگی‌تان به کار بیاد و هم اثاثیه‌ی خانه‌ی‌تان را برق بیندازد. حتما با شنیدن این حرف‌ها به فکر یک ماده‌ی غذایی صنعتی می‌افتید که با افزودن انواع و اقسام مواد خوراکی و غیر خوراکی و افزودنی‌های مجاز و غیرمجاز توانسته یک تنه از پس این همه کار بربیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما باید گفت تمامی این خواص مفید و کارآمد در یک ماده‌ی طبیعی همه‌کاره جمع شده است: سرکه‌ سیب. خواص ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد قارچی سرکه‌ سیب، آن را به یک ارتش یک نفره تبدیل کرده است که علاوه بر حفظ سلامتی و زیبایی بدن و تمیزی محیط اطراف‌مان، به شدت با امراض و ناپاکی‌ها می‌جنگد. در این مقاله سعی می‌کنیم تا فواید، کاربردها و خواص سرکه سیب را در سلامت، زیبایی، بهداشت و نظافت خانه بررسی کنیم.

سرکه سیب اسید استیک بالا دارد این اسید اثرات بیولوژیکی قوی دارد سرکه در یک پروسه دو مرحله ساخته می شود در گام اول سیب خرد شده، در اثر مخمر، قندها آن تخمیر و به الکل تبدیل می شود. در مرحله دوم، باکتری ها روی محلول الکل اثر کرده و سبب تخمیر الکل و تبدیل آن به اسید استیک یک ترکیب اصلی فعال در سرکه می شود. سرکه سیب تنها حاوی حدود ۳ کالری در هر قاشق غذا خوری است.

بسیاری از ویتامین ها و یا مواد معدنی در آن وجود دارد اما حاوی مقدار بسیار کمی از پتاسیم است کیفیت سرکه سیب به خاطر برخی از اسیدهای آمینه و آنتی اکسیدان های موجود در آن است. سرکه سیب علاوه بر خوشمزه بودن در ترشی خانگی، ترشیجات و سس سالاد استفاده می شود برای قرن ها، از سرکه در پخت و پز و برای مقاصد مختلف استفاده می شود همچنین درمان های سنتی باستان، ادعا می کنند که سرکه به انواع و اقسام مشکلات سلامتی کمک می کند محبوب ترین سرکه، سرکه سیب است که برای کاهش وزن، کاهش سطح قند خون و بهبود علائم دیابت از آن استفاده می شود.

پیشنهاد می شود بخوانید : خواص سرکه بالزامیک / مضرات سرکه بالزامیک / شگفتی های بالزامیک

سرکه سیب برای گوارش

نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب علائم گوارش کند یا سنگین، گرفتگی و اختلال شکمی را تسکین می‌دهد. این ماده در به حداقل رساندن حس اسیدیته معده و سوزش سر دل کمک می کند. مصرف سرکه سیب پس از خوردن غذاهای غنی و سنگین برای پیشگیری از پدیدار شدن این علائم ایده خوبی محسوب می شود. اگر چنین مشکلات پیش از این ایجاد شده‌اند، شما همچنان می توانید با مصرف سرکه سیب علائم را کاهش دهید.

خواص سرکه سیب برای دیابت مفید 

اسید استیک موجود در سرکه سیب به کاهش سطوح قند در خون کمک می‌کند زیرا از گوارش کامل کربوهیدرات‌های پیچیده جلوگیری می‌کند. نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب آنزیم‌هایی که مسئول تجزیه کربوهیدرات‌ها هستند را غیر فعال می‌کند. از این رو این محصول از انباشت گلوکز در خون و افزایش شدید قند پیشگیری می‌کند.

خواص سرکه سیب برای بیماری قلبی عروقی 

سرکه سیب حاوی سطوح بالا از اسید کلروژنیک است. این ترکیب اکسیداسیون کلسترول بد (LDL) را مهار می‌کند که به بهبود سلامت قلب و عروق منجر می‌شود. اگر سطوح کلسترول شما بیش از اندازه بالاست، غذاهایی با محتوای چربی بالا را از رژیم غذایی خود کنار بگذارید و روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب بنوشید.

سرکه سیب گرفتگی بینی را کاهش می‌دهد

اثر آنتی‌بیوتیک سرکه سیب به کاهش خطر عفونت کمک می‌کند. همچنین این محصول میزان مخاط را کاهش داده و سینوس‌ها را پاکسازی می‌کند و از این رو گرفتگی کمتری در آنها دیده می‌شود. اگر علاقه به مصرف روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب ندارید، این کار را حداقل زمانی که دچار آنفلوآنزا شده‌اید، انجام دهید. مصرف سرکه سیب به مدت ۱۰ روز معمولا برای از بین بردن مشکل کفایت می کند. همچنین اگر به گلو درد یا مشکلات التهابی مبتلا شده‌اید، سرکه سیب در کاهش و از بین بردن آنها موثر عمل می‌کند.

خواص سرکه سیب برای روده

آیا از یبوست مزمن یا گاه به گاه رنج می‌برید؟ در این مورد نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب از تداوم این مشکل پیشگیری می‌کند. بر خلاف باور عمومی سرکه سیب موجب شکل گیری مشکلات اسیدیته نمی شود زیرا یک غذای قلیایی است.

سم زدایی کلیه با سرکه سیب

آیا از عفونت‌های کلیوی رنج می‌برید یا سنگ‌های کلیه برای شما مشکل‌آفرین شده‌اند؟ اگر این گونه است، مصرف یک قاشق غذاخوری سرکه سیب هنگام صبح را مد نظر قرار دهید. همچنین دنبال کردن توصیه پزشک خود و نوشیدن آب به میزان کافی را فراموش نکنید. اگر به مصرف آبمیوه علاقه دارید، اطمینان حاصل کنید فاقد شیرین‌کننده باشند. همچنین نمک را به مدت دو هفته از رژیم غذایی خود کنار بگذارید.

پیشنهاد می شود بخوانید : طرز تهیه سرکه سیب / ساده ترین روش طرز تهیه سرکه سیب سرکه سیب برای مو 

سرکه سیب یک پاک کننده طبیعی و عالی برای موهاست، موهایتان را سالم نگه داشته، به آن درخششی سالم بخشیده، از ریزش مو جلوگیری کرده و حجم موهایتان را هم بیشتر می کند.

علاوه بر این، اگر شما یا کسی از خانواده تان از شوره مو رنج می برد، سرکه سیب می تواند جایگزینی عالی برای محصولات درمانی شیمیایی باشد که هم برای محیط زیست مضر است و هم می تواند عوارض جانبی در بر داشته باشد.

اما چطور؟ سرکه سیب با از بین بردن باکتری ها وقارچ ها که سلامت پوست سرتان را به خطر می اندازد، به کنترل شوره سرکمک می کند.

 اما چرا سرکه سیب می تواند ماده ای عالی برای موها و پوست سرتان باشد؟

چون سرکه سیب حاوی میزانی طبیعی و سالم از اسید آلفا هیدروکسی است. این ماده مهم برای کمک به پاک سازی طبیعی بقایای محصولات دیگری است که برای موهایتان استفاده می کنید.

 با جلوگیری از از ایجاد این بقایا، موهایتان درخشش زیبایی پیدا کرده و از این مهمتر توازن pH موهایتان به حد ایدآل رسیده که به ارتقای سلامت موهایتان کمک می کند.

 سرکه سیب خواص پیشگیری کننده مختلفی هم دارد زیرا گردش خون را در مویرگ هایی که درست زیر پوست سرتان هستند، افزایش می دهد.

خواص سرکه سیب برای لاغری

سرکه سیب هنوز هم یکی از آن موادی است که مردم به مصرف آن برای کاهش وزن، تمایل نشان می دهد. ارتباط بین سرکه ی سیب و لاغری مطلب جدیدی نیست. اولین مطلبی که راجع به تاثیر سرکه سیب در کاهش وزن به چاپ رسید مربوط به سال 1958 در کتاب (Folk Medicine) بود که توسط جارویس Jarvis نوشته شد. آن چه در این کتاب ها برای کاهش وزن توصیه می شود، استفاده از سرکه سیب به میزان دو قاشق غذاخوری قبل از هر وعده غذایی است.

آنها معتقدند با مصرف سرکه سیب که مزه خیلی جالبی ندارد ممکن است که فرد غذای کمتری بخورد. یا به عبارت دیگر، سرکه سیب ممکن است موجب کاهش اشتها در فرد شود. در همین کتاب ذکر شده است که مصرف منظم سرکه سیب موجب سوختن چربی با سرعتی بیش از ذخیره آن می شود.

به گفته کارشناسان تغذیه، نوشیدن سرکه سیب قبل از غذا هم به کاهش وزن کمک می کند و هم موجب بهبود گوارش و سلامت روده ها می شود.

مضرات سرکه سیب

در صورتی که از این ماده غذایی به میزان کم و در کوتاه مدت استفاده کنید خطراتی جانبی را برای شما در بر ندارد. اما دوز زیاد و طولانی مدت از این ماده می تواند خطراتی را به دنبال داشته باشد. به عنوان مثال خوردن سرکه سیب طبیعی می تواند مینای دندان را دچار آسیب کرده و موجب ساییده شدن آن شود. این ماده به دلیل اسیدی بودن گاهی موجب سوزش شدید گلو و دهان نیز می شود. زنان مبتلا به پوکی استخوان باید با احتیاط از سرکه سیب استفاده کنند. زیرا مصرف مداوم سرکه می تواند تراکم استخوان را کاهش دهد. کاهش سطح انسولین در بدن یکی از عملکردهای سرکه است پس افراد مبتلا به دیابت حتما با توصیه و مشورت پزشک از آن استفاده کنند. افرادی که از ملین ها، دیورتیک ها و دارویی برای بیماری های قلبی و دیابت استفاده می کنند نیز قبل از استفاده از سرکه سیب به عنوان یک مکمل حتما با پزشک خود مشورت کنند.

سرکه سیب و عسل برای پوست

مخلوط سرکه و عسل چه به صورت نوشیدنی و چه به صورت ماسک برای پوست مفید است اگر در صورتتان جوش های فراوانی دارید با این ماسک می توان از شر آنها خلاص شوید همچنین اگر پوست تیره ای دارید با این ماسک پوست شما روشن می گردد و نوشیدنی عسل و سرکه سیب هم به شما کمک می نماید اگر بعد از غذا دچار سوزش معده شدید آن را برطرف نموده و معده اسیدی را تنظیم نموده و آرام بخش مری می باشد

برای تهیه  ماسک سرکه سیب و عسل:

مرحله اول:

مقدار سه قاشق عسل را با یک قاشق سرکه مخلوط موده تا عسل به خورد سرکه  رود

مرحله دوم:

بعد برای مدت نیم ساعت روی پوست تمیز قرار دهید و سپس ابتدا با آب ولرم بعد آب سرد صورت را بشوئید.

این ماسک را در هفته دو تا 3 مرتبه استفاده نمائید تا پوستی زیبا و عاری از جوش داشته باشید همچنین از پیری زودرس پوست جلوگیری می نماید.


سرکه سیب و اسرار سالم آن

سرکه سیب کار می کند ، هیچ سوالی در این مورد وجود ندارد. اما چرا کار می کند؟ البته حاوی ویتامین ها و مواد معدنی سیب ، یعنی بتاکاروتن ، اسید فولیک ، ویتامین های B و ویتامین C و همچنین پتاسیم ، منیزیم ، آهن و عناصر کمیاب است. اما برای لذت بردن از آنها می توانید یک سیب بخورید یا آب تازه فشرده شده آن را بنوشید.

بنابراین آیا احتمالاً اسید استیک است که اثرات مختلفی به سرکه سیب می دهد؟ یا اسید دیگری در سرکه سیب وجود دارد؟ آنزیم؟ سرزندگی آن؟ متاسفانه شما نمی دانید این بدان معنی است که شما می دانید سرکه سیب کار می کند ، اما نحوه و دلیل آن دقیقاً مشخص نیست. مواد فعال فیزیولوژیکی موجود در سرکه سیب هنوز در هیچ کجا تحقیق نشده است.

امیدواریم مطلب خواص سرکه سیب برایتان مفید باشد.

پیشنهاد می شود بخوانید : طرز تهیه ترشی بادمجان / طرز تهیه یکی از بهترین نوع های ترشی بادمجان

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سئوی سایت یک قاشق غذاخوری سرکه سیب خواص سرکه سیب مصرف سرکه سیب سرکه سیب اسید استیک سرکه سیب کاهش وزن طرز تهیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۴۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص و مضرات چای سیر

دمنوش سیر به دلیل داشتن خواص ضدباکتریایی، یک راه حل طبیعی برای مقابله با برخی عفونت‌ها و بیماری‌های باکتریایی نظیر سرماخوردگی و مشکلات گوارشی مانند اسهال و استفراغ است.

به گزارش فرطب، این دمنوش به کاهش التهاب و درد‌های مفصلی کمک کرده و برای افرادی که دچار درد‌های مزمن هستند مفید فایده است. علاوه بر این، مصرف منظم دمنوش سیر می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از بدن در برابر بیماری‌های مختلف محافظت کند.

فشار خون و خواص آنتی‌اکسیدانی سیر

مطالعات نشان داده‌اند که دمنوش سیر ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند، بنابراین برای افرادی که با مشکل فشار خون بالا روبرو هستند، یک گزینه طبیعی و مفید محسوب می‌شود.

سیر همچنین غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها است که می‌توانند در برابر پیری زودرس و بیماری‌های ناشی از استرس اکسیداتیو مانند برخی انواع سرطان محافظت کنند. این خاصیت آنتی‌اکسیدانی همچنین به بهبود سوخت و ساز بدن کمک کرده و می‌تواند در کاهش وزن و افزایش تناسب اندام مؤثر باشد.

محدودیت‌ها و مضرات دمنوش سیر

با وجود فواید بی‌شمار، دمنوش سیر برای برخی افراد ممکن است مناسب نباشد. افرادی که به سیر حساسیت دارند ممکن است با علائمی نظیر تورم، خارش یا حتی آنافیلاکسی مواجه شوند. همچنین، سیر می‌تواند باعث تحریک معده و تشدید علائم بیماری‌های گوارشی شود.

افرادی که با مشکلات تنفسی نظیر آسم یا برونشیت دست و پنجه نرم می‌کنند، باید در مصرف سیر احتیاط کنند، زیرا ممکن است علائم بیماری آن‌ها را تشدید کند. این احتیاط برای کسانی که دارای مشکلات خونی یا قلبی هستند و ممکن است با افت شدید فشار خون روبرو شوند، دوچندان مهم است.

روش تهیه چای سیر

چای سیر، که یک دمنوش سنتی و پرخاصیت است، به سادگی با جوشاندن حبه‌های سیر در آب تهیه می‌شود. برای شروع، سه لیوان آب را در یک قابلمه بریزید و سه حبه سیر تازه را پوست کنده و به چندین قطعه خرد کرده داخل آن اندازید. آب را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی به جوش آورید. پس از جوش آمدن، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید دمنوش به آرامی خنک شود. در این مرحله، دمنوش شما آماده صاف کردن و مصرف است.

افزودنی‌های چای سیر

برای بهبود طعم و خواص چای سیر، می‌توانید به آن نصف استکان آب لیموی تازه و یک یا دو قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید. آب لیمو نه تنها طعم دلپذیری به دمنوش می‌بخشد، بلکه با تقویت خواص آنتی‌اکسیدانی دمنوش، به بهبود کارکرد سیستم ایمنی و مقابله با سرماخوردگی کمک می‌کند. عسل نیز به عنوان یک شیرین‌کننده طبیعی علاوه بر خوشمزه‌تر کردن دمنوش، خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی آن را افزایش می‌دهد.

دمنوش سیر و لیمو

پس از اینکه چای سیر به خوبی دم کشید و خنک شد، نصف استکان آب لیموی تازه و عسل به میزان دلخواه را به آن اضافه کنید. دمنوش سیر و لیمو نه تنها یک نوشیدنی خوش‌طعم است، بلکه به عنوان یک داروی طبیعی عالی برای تقویت سیستم ایمنی و مبارزه با عفونت‌ها شناخته می‌شود. این ترکیب از خواص سیر و ویتامین C موجود در لیمو بهره‌برداری کرده و تاثیرات مثبت بسیاری بر سلامت عمومی دارد.

دمنوش سیر و آویشن: دستور تهیه

برای تهیه یک دمنوش خوش طعم و مفید، دمنوش سیر و آویشن گزینه‌ای عالی است. ابتدا، یک لیوان آب را به همراه یک برش زنجبیل تازه به جوش بیاورید. پس از ۵ دقیقه جوشاندن زنجبیل، حرارت را خاموش کرده و دو حبه سیر خرد شده، دو شاخه نعناع تازه، و پنج شاخه آویشن تازه را اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید تا این مخلوط به خوبی دم بکشد. سپس، دمنوش را صاف کرده و نوش جان کنید. ترکیب آویشن و نعناع نه تنها طعم دلپذیری به دمنوش می‌بخشد، بلکه خواص دارویی آن‌ها نیز می‌تواند به تعدیل مضرات سیر بر دستگاه گوارش کمک کند.

فواید دمنوش سیر و آویشن

آویشن به خاطر خواص تقویت‌کننده‌ی سیستم ایمنی و مقابله با عفونت‌ها شناخته شده است. در ترکیب با سیر، این دمنوش می‌تواند به بهبود سریع‌تر از بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی کمک کند. همچنین، این ترکیب، سرشار از خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی است که می‌تواند در پیشگیری از بیماری‌های مزمن و بهبود عملکرد کلی بدن نقش مهمی ایفا کند. استفاده مداوم از این دمنوش به شما کمک می‌کند تا از مزایای دارویی آن بهره‌مند شوید.

جوشانده سیر و پیاز: روش تهیه

جوشانده سیر و پیاز یک دمنوش قدرتمند برای تقویت سیستم ایمنی و مبارزه با عفونت‌ها است. برای تهیه این جوشانده، ابتدا دو لیوان آب را به جوش آورید. سپس، سه حبه سیر و یک پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. پس از یک دقیقه، یک برگ بو و سه دانه میخک اضافه کنید و اجازه دهید مواد به مدت ۱۰ دقیقه بجوشند.

سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید تا مخلوط سرد شود. پس از صاف کردن، جوشانده آماده نوشیدن است. افزودن عسل یا آب لیمو به جوشانده می‌تواند طعم آن را بهبود ببخشد و خواص ضدعفونی‌کنندگی آن را افزایش دهد.

جمع بندی

در این مقاله، روش‌های تهیه دمنوش‌های سنتی مانند دمنوش سیر و آویشن و جوشانده سیر و پیاز را بررسی کردیم. این نوشیدنی‌ها نه تنها خوش‌طعم هستند، بلکه خواص ضدباکتریایی، ضدالتهابی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن را دارند. مصرف مرتب این دمنوش‌ها می‌تواند به بهبود سریع‌تر از بیماری‌ها کمک کند و به تقویت عمومی سلامتی شما منجر شود.

دیگر خبرها

  • خواص و مضرات چای سیر
  • ترشی پیاز و گوجه فرنگی خانگی با روشی ساده و فوری
  • ترفند‌های تثبیت وزن بعد از رژیم لاغری
  • طرز تهیه دمنوش عناب ؛ خواص جوشانده عناب ؛ عوارض جانبی جوشانده عناب چیست؟
  • خواص معجزه آسای کشمش
  • ماءالشعیر طبی و خواص باورنکردنی آن + طرز تهیه خانگی
  • خواص درمانی آب سیب زمینی
  • افزودنی های بتن
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • رازهای لاغری که هر کسی نمی‌داند (فیلم)